ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Alvaro Estrella bjuder på skrevgrepp i sexlåt

Nina Andrén · 31 Jan 2014
Uppdaterad 31 Jan 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Gustav Gräll

Wow!

Nu vaknade Nina till. Det dröjde till startnummer fem innan jag förstod det här snacket om bästa deltävling någonsin. I och med “Bedroom” (eller “Boom Boom” som den också kallas) fick jag äntligen lite vibbar i maggropen. Då tänker jag inte explicit på sextexten utan att jag blev golvad av framträdandet.

Alvaro dundrar in på scenen med självsäkerhet och multipla skrevgrepp och bara äger rullbandet och kamerorna. Låten är en fet smocka till poplåt. I gränslandet till Maroon 5 utan att bli pastisch eller plagiat. Bara en läcker hit med glansigt presentpapper kring sig i form av en snygg scenshow.

Det känns lite som att Björkman har krattat i terrängen för att Estrella ska gå vidare. Det kan inte bli tydligare än att lägga en gammelschlager rygg i rygg med en modern popdänga. “Nu Sverige ska ni väl förstå att rösta rätt” liksom. Kudos till Björkman, jag skulle gjort samma sak.

Sexlåten 12 points!

klar

Artikellänk är kopierad

Nina Andrén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro