ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Alvaro falskar på genrepet så det skär i öronen

Nina Andrén · 1 Feb 2014
Uppdaterad 1 Feb 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: TT

Sista genrepet är i gång och i dag är publiken mer med på noterna. Det bådar gott inför kvällen efter gårdagens fiasko.

Själv sitter jag nu i pressrummet för att kika på hur allt ser ut i rutan. Uppdaterar inlägget fortlöpande.

Yohio tar ju liksom inte i från tårna om man så säger. Tror dock att flertalet artister håller igen på det här repet. Bättre att spara sig till sändningen. Fasthåller att låten är bättre än artisten i melodi nummer ett.

Mahan Moin däremot är bättre än sin låt “Aleo”. Ge henne ett år till så kan det bli något stort av henne. Mycket säker på scenen. Men i det här startfältet blir det kämpigt att ta sig fram.

I Linus Svennings presentationsfilm avslutar han med “Den här är för dig” och syftar på den omkomna broden. Äntligen börjar jag känna något för låten men det tog flertaget lyssningar. Linus går igenom rutan och bildarbetet följer musiken. Snyggt. Nordman-romantik går hem i stugorna. Speciellt när man visar hundvalp i bakgrunden samtidigt.

Slog mig precis att Elisa Lindström är 10-talets Jessica Andersson. Stabilt och till för de mer traditionella tittarna som tyckte att det här programmet var bättre förr.

Men aj, aj AJ Alvaro vad GÖR du? Han kommer in helt fel i låten och det låter så falskt att det skär i öronen. Aaaaaarhgggg. Så här får det absolut inte låta i kväll då är han totalrökt. Sjabbla inte bort den här grymma låten nu för faaan. Om det är nerver så ge killen något lugnande för det där var jobbigt att se och höra. Jag blir stressad över att han ser så stressad ut. Skärpning!

Om vi säger så här: Gör Alvaro bort sig i sändning kommer Ellen Benediktson skrälla sig in i toppen. Lugn och sansad sjunger hon om sin sångfågel med perfektion.

Sylvester Schlegel verkar vara en skön kille och han gör det han ska på scenen. Inget fel på låten heller den passar bara inte in i tävlingsdelen av Melodifestivalen.

Trots att Helena Paparizou tar det lugnt på dagens rep är hon fortfarande tusen gånger bättre än konkurrenterna. Vilken stjärna! Låten växer för varje gång jag hör den. Internationell klass.

Anders Janssons tal till nationen är faktiskt riktigt bra och pampigt. Håll ett öga på det samtidigt som ni röstar i kväll. Och Nour El-Refai går från klarhet till klarhet i programledarrollen.

Clara Henrys prata som spelades in på gårdagens rep är nu ihopklippt men tekniken strular så vi får inte se hela inslaget just nu.

Om bara Alvaro Estrella fixar nerverna i kväll så kommer det att bli en spännande och rolig deltävling där allt kan hända.

Nu ska jag bli eskorterad från pressrummet ner till greenroom för inspelning av Uppsnack. Nervöst men det ska nog gå bra. Vi hörs igen lagom till sändning kl.20 i kväll.

klar

Artikellänk är kopierad

Nina Andrén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro