ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Amandas nye kille

Louise Jacobson · 16 Jan 2009
Uppdaterad 15 Feb 2011
– Jag har aldrig sjungit duett innan. Jag är jättepepp, säger Amanda Jenssen som berättar för Metro om det hittills hemliga samarbetet med John ME.

– Jag har aldrig sjungit duett innan. Jag är jättepepp, säger Amanda Jenssen som berättar för Metro om det hittills hemliga samarbetet med John ME. Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

På ett år har Amanda Jenssen gått från rookie till scenens drottning. På årets P 3 Guld gör den dubbelt nominerade stjärnan ett storslaget nummer och sin allra första duett. Metro fick äran att avslöja med vem – nya pophoppet John ME. Publiken kan vänta sig ett klassiskt nummer av en välklädd duo.– De kommer att få ett uppträdande som skulle kunna ha gjorts för 30 år sedan. Det görs sällan i direktsändning, säger Amanda Jenssen.Förra året delade hon ut pris på P 3 Guld-galan i egenskap av ”Idol”-finalisten som snubblade på målsnöret. I år har  hon chans att vinna  Årets nykomling och Årets låt och kan sammanfatta ett riktigt vinnarår då hon dessutom var Grammisnominerad. – Det jobbet är helt absurt. Det är otroligt slitigt men det går liksom jämnt ut för man får kraft av det också, säger hon.  Duettpartnern, Mattias Edlund, tidigare frontfigur i The Motorhomes, gör sitt första framträdande som soloartisten John ME. Med låtskrivarna Jocke Berg och Andreas Mattson i ryggen spås han göra genombrott med stort G när albumet släpps i vår. I morgon sjunger de hans första singel ”Love is my drug”. – Den passar hennes röst. När jag hörde Amanda sjunga då känns det lite som ... Jag gillar gammal storslagen musik och artister som levererar. Hon har rösten och kärleken till bra melodier, säger Mattias Edlund.Kommer ni fortsätta samarbeta efter P 3 Guld?– Om detta går bra, som vi hoppas och tror, så får vi se ..., säger Amanda.Trots sitt hektiska schema har Amanda Jenssen varit en flitig låtskrivare och planerar att spela in en ny skiva under 2009.

klar

Artikellänk är kopierad

Louise Jacobson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro