ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Amerikanska kommentatorn: Finns väldigt många talanger i Sverige

Simon Engstrand · 25 Nov 2016
Uppdaterad 25 Nov 2016
"Dreamhack är väldigt speciellt. Det är mer än ett evenemang, det är en folkrörelse. Att det fortsätter växa med fler unga personer och allt fler som kommer hit från olika länder säger en hel del", säger Frodan.

"Dreamhack är väldigt speciellt. Det är mer än ett evenemang, det är en folkrörelse. Att det fortsätter växa med fler unga personer och allt fler som kommer hit från olika länder säger en hel del", säger Frodan. Foto: Simon Engstrand


I potten vilar 250 000 kronor och flera svenska Hearthstone-talanger har goda chanser. Det menar en av scenens mest erkända experter, Dan “Frodan Chou.

klar

Artikellänk är kopierad

Dreamhack Winter 2016 är igång och i Hearthstone-området läggs virtuella spelkort för fulla muggar. På nätet följer tiotusentals människor tävlingen och livesändningen. En av dem som leder publiken är amerikanska expertkommentatorn Frodan. – Dreamhack är väldigt speciellt. Det är mer än ett evenemang, det är en folkrörelse. Att det fortsätter växa med fler unga personer och allt fler som kommer hit från olika länder säger en hel del, säger Frodan.

LÄS MER
Lillie, 26, om klimatet i e-sporten: Kan vara tungt att säga att man är tjej
LÄS MER
Dubbelt guld för Sverige på Dreamhack
klar

Artikellänk är kopierad

Simon Engstrand
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro