ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Amy Winehouse frikändes från påstådd attack på fan

Emma Petersson · 23 Jul 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Amy Winehouse på väg till rättegången.

Amy Winehouse på väg till rättegången. Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

Åklagaren hävdade att Amy Winehouse använde avsiktligt och oförsvarligt våld när hon slog en kvinnlig beundrare som bad om en bild, rapporterar AP.

Sångerskan stod åklagad för att ha slagit ett kvinnligt fan efter att hon bad om att fotograferas tillsammans med stjärnan.Åklagaren Lyall Thompson sa i rätten att Amy Winehouse vid tillfället verkade vara påverkad av alkohol "eller någon annan substans" när hon slog kvinnan men rätten friade sångerskan då man ansåg att det inte gick att avgöra om slaget var avsiktligt eller en olyckhändelse.Amy Winehouse blev berömd genom albumet "Back to Black" som släpptes 2006 men hennes musik har överskuggats av rapporter om droganvändning, problem med lagen och det stormiga äktenskapet med ex-maken Blake Fielder-Civil.Parets skilsmässa gick igenom i förra veckan och de senaste månaderna har sångerskan klarat sig undan rubriker då hon har vistats på ön St. Lucia i Västindien.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Petersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro