ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Analytiker: Apple TV blir 60 tum och styrs med ring på fingret

Aron Andersson · 4 Apr 2013
Uppdaterad 4 Apr 2013

klar

Artikellänk är kopierad

Och så dagens flummigaste(?) tekniknyhet. En analytiker menar att Apples omtalade tv kommer att börja säljas i år, vilket kanske inte är helt otroligt. Men han menar dessutom att det går att byta kanal med en ring du har på fingret.

Det är nyhetsbyrån AP som rapporterar om analytikern Brian White på Topeka Capital Markets. Han hävdar att han fått reda på att ”iTV” kommer att börja säljas i år för mellan 1 500 och 2 500 dollar, ungefär mellan 10 000 och 20 000 kronor. Den kommer att vara 60 tum stor men kan också släppas i 50 och 55 tums storlek.

Men det märkliga med nyheten är att Brian White även hävdar att Apple ska släppa en iRing som användaren sätter på fingret. Med den går det att styra tv-apparaten. Dessutom ska den släppas tillsammans med små mini-tv-apparater som är lika stora som Ipad, det vill säga 9,7 tum. iTV kan sedan skicka tv-signaler till alla små skärmar i huset.

Enligt Brian White är hans rapport baserad på besök hos kinesiska och taiwanesiska underleverantörer till Apple. Det har ryktats om en ny tv-lösning från Apple rätt länge nu, efter ett tidigare uttalande från Steve Jobs. Därför är det inte helt osannolikt att det kommer någon form av Apple TV-uppdateringen snart.

Det är bara det här med ringen som gör mig något skeptisk? Varför just en ring? Det är väl inte Fantomen som ska se på tv eller? One ring to rule them all? Var det Steve Jobs briljanta sista plan?

/Aron

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro