ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Anastacia: Jag ljög om min ålder för att lyckas

Katarina Matsson · 17 Sep 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Hennes nya singel ”I can feel you” gick raka vägen in på svenska ­singel­listan. Anastacia är tillbaka med ny look, nytt album, nytt skivbolag – och ny ålder. I dag fyller sångerskan 40 år, efter att under hela sin karriär ha ut­gett sig för att vara mycket yngre.– Jag är så glad över att fylla 40. Jag vill inte att kvinnor ska tro att jag skäms över min ålder eller att publiken ska tro att jag vill vara yngre än jag är. Jag var grön och naiv och gjorde det för att skivbolaget sa att alla i branschen gör det, säger Anastacia.

Hon drabbades av bröstcancer 2003, och de senaste åren har hon hållit sig borta från rampljuset. – Det känns som att jag har varit ordentligt ledig, för första gången på sex sju år, säger stjärnan.

Under tiden har hon hunnit designa en klädkollektion, gifta sig med livvakten Wayne Newton – och droppat sina karakteristiska glasögon. – Det kommer att ta ett tag för mina fans att lära känna mitt ansikte, det gjorde det för mig. Jag gillade det faktiskt inte först, men nu har jag vant mig. Jag var en pojkflicka ganska länge, men nu har jag hittat en mjukare sida av mig själv.

Ledigheten har även inspirerat det nya albumet som kommer i oktober, där hon samarbe­tar med bland andra Ne-Yo, Lester Mendez och Guy Chambers.– Mitt jobb var att aldrig vara hemma. Jag var så lycklig över att känna mig normal så jag tror mycket av den glädjen kom ut i musiken, och så öppnade jag dörren för många olika producenter.

Som Metro tidigare ­av­slöjat kommer Anastacia att spela ”I can feel you” på årets Rosa bandet-gala i Globen den 28 oktober.

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Matsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro