ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Anders Eklund har träffat en ny kvinna

Metro · 15 Jul 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

Anders Eklund kallar tvåbarnsmamman för sin flickvän. Själv beskriver sig kvinnan som en "nära vän".I Expressen berättar kvinnan om sin relation till mannen som mördade Engla och Pernilla Hellgren. Kvinnan jobbar som sjuksköterska och är mamma till två barn. Hon tog kontakt med Anders Eklund redan medan han satt häktad och de började brevväxla.När Anders Eklund ville ringa till kvinnan från häktet kallade han henne sin flickvän i ansökan men kvinnan ser inte relationen på samma sätt.- Jag är inte hans flickvän. Vi har ingen kärleksrelation, men jag är en nära vän, säger kvinnan till ExpressenI januari fick kvinnan lov att komma och träffa Anders Eklund på Norrtäljeanstalten där han avtjänar sitt straff. Kvinnan hoppas kunna vara ett stöd för Anders Eklund och tror han tycker det är skönt att hon inte dömer honom.

Anders Eklund vill nu kunnna ringa till kvinnan från Norrtäljeanstalten men kriminalvården menar att de istället bör fortsätta skriva brev och träffas då samtalen "kan motverka Anders Eklunds anpassning i samhället". 
- Jag tror att han kan ha skrivit att jag är hans flickvän för att vi lättare skulle få igenom telefon- och besökstillstånd, säger kvinnan.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro