ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Anders serverar 2,2-kilosburgare – ingen har lyckats äta hela

Hugo Ewald · 26 Feb 2016
Uppdaterad 26 Feb 2016

Foto: Restaurang Kalabra/Facebook


Restaurang Kalabra i Sundsvall har nu lanserat en minst sagt stor nyhet på menyn. En hamburgertallrik där hamburgaren väger 2,2 kilo. Hittills har ingen lyckats äta hela burgaren.

klar

Artikellänk är kopierad

Under förra veckan kom en stamkund förbi Restaurang Kalabra i Sundsvall. Med sig hade kunden en bild på en jättehamburgare.► LÄS MER: Supervulkanpizzan: Ingen klarar att äta den själv

– Det var en 1,5 kilos-burgare och han sa att han ville ha den till lunch. Och jag tänkte att den skulle han få. Men 1,5 kilo har ju andra haft så jag tänkte att jag gör en som är på 2,2, säger kocken Anders Odelind till Metro.

Hittills har fem personer försökt sig på burgaren, men som Aftonbladet skrivit har ingen hittills lyckats äta hela.

– Det var några som provade igår men då var de tre stycken. Men de lyckades inte ens äta upp stripsen, säger Anders.

Under fredagskvällen kommer fem nya modiga personer att försöka äta burgaren, som du måste beställa minst ett dygn i förväg. Priset? 400 kronor.

– Det är några som sitter nu och provar, och fler kommer ikväll, säger Anders.► LÄS MER: Efter superpizzan – nu är monsterkebabrullen här

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro