ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Anders Timell tycker det är coolt med stånd

metro · 23 Sep 2011
Uppdaterad 25 Nov 2017
"Nej, jag hävdar att jag haft fler chanser till brudar än Martin under hela mitt liv."

"Nej, jag hävdar att jag haft fler chanser till brudar än Martin under hela mitt liv."


Anders Timell brukar höras i radioprogrammet Äntligen morgon” och synas på restaurangerna Riche och Teatergrillen där han underhåller gästerna – nu gör han debut i ”Ladies night”. I Tuffometro betygsätter han sina sexförmågor, berättar om en snoppvägning och visar en känslig sida.

klar

Artikellänk är kopierad

Du är konferencier i ”Ladies night”, platsar du inte bland de övriga tjejtjusarna?– Nej och jag tror att publiken ska vara glad för att det inte är jag som ska stå och sjunga på scenen. Min roll är att få tjejerna på bra humör under middagen. Jag blev väldigt smickrad när de hörde av sig och hade egentligen kunnat göra vad som helst där.

Hur bra är du i sängen på en skala 1-10?– Jag vill nog vara en åtta eller en nia. Jag älskar det så därför tänker jag att jag är bra på det. Jag bryr mig om personen jag har sex med, i det här fallet min sambo. I min ålder får man vara glad så länge man har stånd. Det är coolt med stånd.

Vad är det elakaste du har sagt till någon?– Det var inte schysst när jag sa att det är synd om Anna Book som både har alzheimer och bulimi – hon käkar men glömmer att spy efteråt. Jag måste lära mig att sparka uppåt, inte neråt. Varför jag är elak? Jag vill få snabba poänger. Jag försöker arbeta bort det.

Du har vägt din snopp tillsammans med Pontus Gårdinger, vems vägde mest?– Jag vet att min vägde mer men det kan ha berott på att jag petade in lite pung eller att min kuk var lite mer erigerad. Vägningen gjordes enligt konstens alla regler med gladpack och en löjromsvåg på Tranan för länge sedan. Jag har inte vägt något i köket på Riche.

Vilken är din värsta kändisupplevelse på Riche eller Teatergrillen? – De flesta är ganska snälla men jag blev förvånad när Torsten Flinck kom in och gjorde sin toalett på Teatergrillen. Han tvättade sig och borstade tänderna på herrarnas som att det var den mest naturliga sak.

Vilken är den sämsta drogupplevelsen du haft?– När jag var 22 eller 23 år och tog amfetamin. Jag har aldrig haft så liten kuk eller känt mig så mycket som en knarkare. Det är inget jag rekommenderar. Sedan dess har jag inte provat någonting, bara alkohol.

Du berömmer ofta dig själv på twitter, hur självgod är du?– Det är mer en rolig grej, alltid retar det någon. ”Kämpa Anders” och ”Bra Anders” har blivit mina signum. Självgod? Jag vet inte, jag tycker att hela mitt beteende uttrycker att jag är en räddhågsen person och tror att folk fattar det, annars är de dumma i huvudet.

Vilken bokstavskombination har du?– Jag kanske har alla bokstavskombinationer man kan ha? Det är ju den nya innegrejen, alla ska ha adhd. Jag vet att jag är för speedad men jag har ingen diagnos – jag kanske skulle gå och testa mig?

Är ”Ladies night” din första chans till fler brudar än din folkkäre bror Martin? – Nej, jag hävdar att jag haft fler chanser till brudar än Martin under hela mitt liv. Om jag försöker överglänsa honom? Nej, Martins kändisskap är oändligt större än mitt, jag är inte känd utom möjligen i en viss krets i Stockholm. Jag har aldrig känt av någon konkurrens mellan oss.

När bröt du ihop senast?– Jag bröt ihop ordentligt när jag inte mådde så bra för några år sedan. OS i Turin 2006 tittade jag mycket på, jag orkade inget annat. Jag var deprimerad, en utmattningsvariant, i två–tre månader när mitt liv kom ikapp mig. Jag gick i terapi i tre år, visst blev det bra? Haha.

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro