ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Andra chansen-platsen gör Gadd dubbelbokad

Karolina Skoglund · 2 Feb 2013
Uppdaterad 2 Feb 2013
"Faktum är att jag har lite datum jag måste kolla", säger Gadd om att han gick vidare till Andra chansen. 

"Faktum är att jag har lite datum jag måste kolla", säger Gadd om att han gick vidare till Andra chansen.  Foto: Claudio Bresciani / Scanpix


Eric Gadd gick tillsammans med Cookies N Beans till Andra chansen. Det var knappast något han hade räknat med med tanke på att almanackan redan nu är full – just den veckan.

klar

Artikellänk är kopierad

– Faktum är att jag har lite datum jag måste kolla. Men det är bara socialt så det går ju bra. Var det något jag hoppades på så var det att gå vidare, inte final. Så jag är supernöjd, säger han till Metro. 

Att han är en av få ur Karlskronas startfält som har en 25-årig karriär bakom sig, och därmed redan en trogen fanskara, tror han inte påverkade rösterna.

– Inte så mycket faktiskt. Jag tror fortfarande att låten har det. Däremot är jag nöjd över att jag kom in i den riktiga livefeelingen och inte stannade kvar i rummet. Det är oerhört svårt när man är en van liveartist. Det känns som att man sviker publiken på plats när man kollar i kameran, säger han. 

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro