ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Andreas blev misshandlad av sin flickvän

Jenny Sköld · 8 Okt 2013
Uppdaterad 8 Okt 2013
När Andreas avslutade relationen med kvinnan som slog honom drabbades han av en depression. Mannen på  bilden har inget samband med innehållet i artikeln. 

När Andreas avslutade relationen med kvinnan som slog honom drabbades han av en depression. Mannen på  bilden har inget samband med innehållet i artikeln.  Foto: Urban Brådhe


klar

Artikellänk är kopierad

Andreas trodde att han träffat kvinnan han skulle leva med resten av livet. Hon var välklädd, charmig och högutbildad. Men när förälskelsen varat i två månader kom det första slaget, ”som en blixt från klar himmel”, enligt Andreas.

– Jag var helt oförberedd. Det var så rått och koncentrerat att folk omkring bara blev sittande och tittade på. 

Sedan eskalerade våldet. Omgivningen såg vad som hände, polisen kom efter att grannar klagat.  

– Jag försökte dölja blodet när polisen kom. Vi försökte skaffa barn så jag sa att hon var labil på grund av missfall. Jag var kär och hoppades att det skulle bli bättre. 

En dag fick Andreas nog.

– Vi satt på T-Centralen för att åka till Köpenhamn. Hon kastade ett glas vin i mitt ansikte och sedan bara gick hon. I normala fall hade jag sprungit efter, men den här gången satt jag kvar. 

Andreas drabbade av en depression och gick till en psykolog. Han har också skrivit en bok om sina upplevelser. 

– Det var en tuff tid. Det positiva är att det har blivit en bok. Det gör att jag fått en bättre förståelse för historien och hur det kunde utvecklas från något så fantastiskt till något negativt. 

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro