ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Andreas Weise om att vara tjejtjusare – försökte tjata till sig kyssar

Emma Björkman · 4 Mar 2015
Uppdaterad 4 Mar 2015
Andreas Weise bjöd på sig själv när han frågades ut i Metromello snokar. 

Andreas Weise bjöd på sig själv när han frågades ut i Metromello snokar.  Foto: Gustav Gräll


På lördag avgörs det om Andreas Weise och låten Bring out the fire” går till final från Andra chansen. Metro satte sig ner med stjärnan för att ta reda på vad som är det mest romantiska han gjort för någon, hur han fick sin klaustrofobi och så avslöjade han vad han tyckte om sin första kyss.

klar

Artikellänk är kopierad

Vinner du årets Melodifestival? – Om jag går till final har jag en god chans att göra det. Men det blir oerhört tufft. Jag har hela tiden sagt att mitt mål är att vinna så om jag går till final är det seger jag kommer att satsa på.  Beskriv ditt bidrag med tre ord.

– Show. Energi. Glädje.  Vad är det mest romantiska du gjort för en annan person?

– Jag är ju en romantiker. Det senaste romantiska jag gjorde var när jag tappade upp ett bad åt min flickvän innan hon kom hem från jobbet och tände ljus som jag satt på badkarskanten och gjorde en kopp te. Det fanns faktiskt ingen hake utan handlade bara om en vilja att genuint hjälpa till efter jobbet. Det togs emot bra men hon var så himla taggad på att vi skulle gå ut och äta senare på kvällen så hon badade inte så länge.  Läs upp din senast mottagna sms.

– ”Hej ambassadören! Nu börjar vi ladda telefonerna i Filipstad. Det gick vägen sist och vi ska lyckas även på lördag. Ha det bra vi hörs!”. Jag är ambassadör för Filipstad och mitt uppdrag är att väcka intresse för stan. Jag har ingen koppling till staden men det är en kul grej.  Vad ser du som ditt största misstag i karriären?

– Mitt största misstag är även mitt största anti-misstag om man kan säga så. Jag har varit mån om att saker och ting ska gå väldigt snabbt, jag har drömt om det här hela mitt liv, men jag har inte stannat upp och landat i det utan bara kört på. Det är min drivkraft men även ett misstag att bry sig om att framgång ska komma snabbt för livet handlar om så mycket mer.  Om du skulle vara tvungen att hångla upp någon i startfältet – vem skulle du välja?

– Dolly Style, alla tre. De ser ut som tre godisbitar och jag älskar godis. Deras hår är som sockervadd och det skulle jag vilja äta upp.  Vilken är din största fobi?

– Klaustrofobi. När jag var sju, åtta år var det en kille på Lidingö som lurade mig att klättra in i ett tidningsställ som brukade finnas utanför affärer och kaféer förut. Men tidningsstället gick i baklås, trodde jag då i alla fall men fick flera år senare veta att den där killen satt sig på stället så att jag inte kunde komma ut. Jag blev oerhört rädd  och sedan dess gillar jag inte att känna mig instängd.  Berätta om din pinsammaste dejt.

– Jag drog hem en tjej som jag skulle laga middag åt när jag var 19 år. Jag gjorde spagetti och köttfärssås. Jag sa att jag gjort såsen själv men i själva verket hade jag bara kryddat färdigköpt sås på burk. Hon kände igen smaken och sa ”det här har du inte lagat själv”. Det var pinsamt och hon drog hem, det berodde inte bara på maten i och för sig. Men sedan dess har jag blivit bättre på att laga mat. Berätta om din första kyss!

– Jag fick på fritids och var tio eller elva år. Jag minns att det var så trevligt att jag ville göra det hela tiden efter det. Varje dag när jag kom till fritids tjatade jag på henne att vi skulle kyssas igen. Vi gjorde det ett tag tills hon träffade någon äldre. Jag har alltid varit en tjejtjusare ända sedan jag var liten.  När gjorde du någon riktigt arg senast?

– Jag minns faktiskt inte. Men folk blir ofta besvikna på mig när jag bokar av grejer. Eftersom jag tar min karriär på allvar händer det att jag måste offra bröllop, dop och fester för att jobba. Men det är en del av mitt jobb. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro