ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Andrew, 40, föddes utan penis – nu ska läkare göra en åt honom

Aron Andersson · 5 Okt 2015
Uppdaterad 5 Okt 2015

Foto: TLC


Andrew föddes med urinblåsan på utsidan av kroppen. I 40 år har han levt utan penis. Men nu ska läkarna göra en åt honom.

klar

Artikellänk är kopierad

Brittiska Andrew Wardle, 40, föddes utan penis. Hans tillstånd är ovanligt, och drabbar bara en på fem till sex miljoner.

– När jag var liten störde det mig inte. Jag var bra på att dölja det. Men jag förstod att det skulle bli ett stort problem när jag blev tonåring, säger han till tidsskriften People.

På grund av att hans urinblåsa satt på utsidan av kroppen när han föddes opererades han som ettåring. Där andra män har sin penis har Andrew bara ärrvävnad. Tillståndet gjorde att han fick en tuff uppväxt med droger och mycket festande.

– Jag trodde jag skulle dö av alla droger. Jag brydde mig inte ens.

►LÄS MER: Ekologisk mat minskar risken för missbildad penis

Först vid 33 års ålder fick han höra talas om en operation som skulle kunna ge honom en fungerande penis. I en kommande dokumentär på TLC i Storbritannien ska hans historia berättas och ingreppet följas. 

Läkarna ska använda sig av muskler och hud från Andrews högerarm. Trots att han levt så länge utan penis är han ingen 40-årig oskuld. Själv säger han att han legat med över 100 kvinnor, men bara cirka 20 procent har fått veta om hans tillstånd. När dokumentären början sändas kommer betydligt fler att få redan på hans hemlighet.

– Jag är vid en ålder då jag inte längre bryr mig. Sedan jag blev 40 bryr jag mig inte om vad folk tänker eller gör, säger han till People.

►LÄS MER: Mannens otrohetshämnd: Klippte av och spolade ner penis i toan

”Mannen utan penis” börjar sändas på TLC i Storbritannien måndag 5 oktober.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro