ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Angelina Jolie väntas föda barn i Afrika

Patrick Ekstrand · 16 Apr 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011
Brangelinas hus i Namibia En grupp strandhus i Namibia där Brangelina uppges bo.

Brangelinas hus i Namibia En grupp strandhus i Namibia där Brangelina uppges bo. Foto: REUTERS


klar

Artikellänk är kopierad

Brangelina 
  Brad Pitt och Angelina Jolie.
Brangelina Brad Pitt och Angelina Jolie.Foto: REUTERS

Angelina Jolie planerar att föda sitt och Brad Pitts barn i Namibia och ge det ett namibiskt namn. Paret befinner sig just nu i landet, som Jolie sägs älska sedan hon var där för att spela in filmen "Beyond Borders". Parets barn, fyraårige Maddox och ettåriga Zahara, är med på resan.Uppgiften om att barnet, det ryktas om att det blir en flicka, ska födas i Namibia kommer från guvernören i regionen där paret befinner sig. Han ska ha fått höra nyheten när han åt frukost med paret i fredags.Familjen, som flög till landet i ett privat jetplan, har under de två senaste veckorna rest runt mellan olika lyxlodger trots att Jolie är i åttonde månaden, skriver den sydafrikanska tidningen Sunday Times.

IMPOPULÄRA LIVVAKTERParet ska därefter ha bokat in sig på en lodge nära Atlanten i tio veckor. Bara boendet sägs kosta dem närmare två miljoner kronor. Familjen har med sig många livvakter, som bland annat har jagat en alltför närgången australisk paparazzo längs stranden när pepparsprej inte hjälpte. Lille Maddox rapporteras ha sett incidenten, som inträffade i torsdags.Många av invånarna i Langstrand där paret befinner sig är irriterade över livvakternas hårdhänthet.- Det är en allmän strand, men de håller på som om de äger den, säger en anonym affärsman till Sunday Times.Livvakterna blev inte mer omtyckta när de utan tillstånd stängde av vägarna som leder till lodgen där Pitt och Jolie bor. En grupp skolbarn blev också utskällda när de kom till stranden för att städa den.- Jag har förstått att Pitt och Jolie är riktigt trevliga, men deras livvakter är det det verkligen inte, säger affärsmannen.En sak är säker: Livvakterna lär få mer och mer att göra ju längre tiden går eftersom fler paparazzi väntas anlända till Namibia innan barnet föds.

klar

Artikellänk är kopierad

Patrick Ekstrand
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro