ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Anna Anka blir svensk Hollywoodfru” i TV 3

Anneli Wikström · 5 Aug 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Paul träffade svenska Anna för fem år sedan då hon var hans personliga tränare. De gifte sig förra året i Italien. 

Paul träffade svenska Anna för fem år sedan då hon var hans personliga tränare. De gifte sig förra året i Italien.  Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

 Svenska Anna är gift med världsstjärnan Paul Anka. Nu gläntar de på dörren till sitt privatliv i ”Svenska Hollywoodfruar” med premiär i höst. Metro träffar Anna Anka, 37, från Bjuv utanför Helsingborg och maken Paul Anka, 68, på Grand Hôtel i Stockholm. Minst en gång om året är de i Sverige eftersom Anna vill att hennes barn Elli, 7, och Ethan, 3,5, ska få lära känna sin bakgrund.– Barnen pratar flytande svenska och jag försöker hålla på svenska traditioner. Varje julafton hyr jag in en tomte för att de ska få fira på vårt nordiska vis.I ”Svenska Hollywood-fruar” släpper paret in tittarna i hemmet 40 minuter från Beverly Hills. – Ni kommer att få se mycket av oss. Vi visar vår familj, hur vi lever och hur vi är. Men vi värnar ju förstås om privatlivet, säger Anna.Hur privat blir det?– Den enda dörr vi har stängt är den till sovrummet. Däremot släpper jag in tittarna i min garderob och mitt badrum, säger Anna.Paret får ständigt förslag om att delta i olika tv-shower. Anna fick nyligen en förfrågan om att vara med i en version av ”Supermodel” för kvinnor över 30 år. – Men jag tackade nej. Jag är med i detta för att det är ett svenskt program.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro