ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Anna Anka visar upp sitt lyxiga Hollywoodliv

Anneli Wikström · 12 Sep 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: TV 3


• Svenska Anna är gift med artisten Paul Anka • Nu släpper paret in tv-tittarna i sitt hem

klar

Artikellänk är kopierad

Anna, 38, kommer ursprungligen från skånska Bjuv och har sedan hon var 21 år jobbat som personlig tränare i Hollywood. Det var genom jobbet som hon lärde känna världsartisten Paul Anka, 68. – Det var svårt för oss i början. Jag var gift och han hade ett förhållande. Men vi visade stor respekt för alla inblandade, säger Anna. – Ibland händer saker som man inte kan stoppa. Jag hade till exempel sagt till min dåvarande flickvän att jag inte ville ha fler barn. Sen blev Anna gravid nästan omgående, lägger Paul till.

Nu lever paret och deras barn Elli, 7, och Nathan, 3,5, ett jetset-liv som de flesta bara drömmer om. – Jag njuter av att vara med Paul och min familj. Vi reser runt i världen och jag tycker att det är bra för barnen att få se olika platser och kulturer. De är lyckliga, lite bortskämda och har det bra, säger Anna.

Hur mycket shoppar du för varje månad?– Jag är ingen shopaholic. Jag är inte någon som behöver handla en massa saker för att må bra och jag köper inte för att köpa.

Anna berättar dock att hon har över 150 par skor i sin garderob. I kväll släpper paret in svenska tv-tittare i sitt hem och Anna lovar att man kommer få se mycket av parets privatliv. Alla dörrar, utom den till sovrummet, öppnas.

Agnes Nicole Winter och Maria Montazami är också med.
Agnes Nicole Winter och Maria Montazami är också med.

1 dag i Annas liv

06.30 – Vaknar. Jag gör barnen färdiga och äter frukost.

08.15 – Följer barnen till skolan.

09.00 – 10.00 – Kör ett workout-pass med min personliga tränare. Efter detta så har jag kanske några möten, uträttar ärenden, gör hushålls-sysslor, hjälper Paul med att skicka e-mail och så äter vi lunch tillsammans om vi kan.

14.30 – Barnen hem.

18 – Barnen somnar och då har jag och Paul tid tillsammans tills det är dags att sova. Det är väldigt viktigt att få vår egentid.

Se ”Svenska Hollywoodfruar” TV 3 kl 21.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro