ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Anna Ankas träningstips till Metroläsarna

Emma Björkman · 15 Jan 2013
Uppdaterad 15 Jan 2013
Det är inte klart om Anna Anka kommer att dyka upp i en ny säsong av ”Svenska Hollywoodfruar”. Däremot uppges hon vara en av gästerna som ska stängas in i en hiss tillsammans med Filip Hammar och Fredrik Wikingsson  i deras program ”Hissen” på Kanal 5, enligt Aftonbladet.

Det är inte klart om Anna Anka kommer att dyka upp i en ny säsong av ”Svenska Hollywoodfruar”. Däremot uppges hon vara en av gästerna som ska stängas in i en hiss tillsammans med Filip Hammar och Fredrik Wikingsson  i deras program ”Hissen” på Kanal 5, enligt Aftonbladet. Foto: Isabel Svensson


I kvällens avsnitt av Så blev vi svenska Hollywood-fruar” träffas Anna Anka, Maria Montazami och Gunilla Persson. – Jag var lite orolig, säger Anna Anka.

klar

Artikellänk är kopierad

”Så blev vi svenska Hollywoodfruar” på TV 3 ger en närmare bild av fruarna Anna Anka, 41, Maria Montazami, 47, och Gunilla Persson, 53. I kvällens avsnitt äter trion middag. 

– Jag var lite orolig eftersom jag har hört hur de har bråkat. De kom i luven på varandra och det blev en obekväm situation eftersom jag inte har varit med tidigare och inte visste vad det handlar om, säger Anna Anka när Metro träffar henne på Grand Hôtel i Stockholm. 

Hon berättar att hon ser sig själv och de två andra fruarna som ”olika karaktärer”.

– Men jag vet inte om vi har så mycket gemensamt. Jag ser inte på dem som lyxfruar. För mig är Maria en medelklassperson och Gunilla – hennes hus vet jag inte om det är lyxigt alls, säger hon.

I avsnittet säger Gunilla Persson att hon tycker att Anna Anka var bättre med sin ex-make Paul Anka än utan honom. Det får Anna Anka att se rött. 

– Jag förstår inte hur Gunilla kan säga så? När jag var med honom var jag en jävla hemmafru. Jag saknade egen identitet. Jag gav bort mig själv fullständigt för en annan människa, säger hon. 

Hur står det till med kärleken nu?– Kärleken är het som bara den. I showen låter det som att jag ligger runt men jag vill säga att det finns bara en speciell person som får ligga vid öppna spisen med mig, säger hon. 

Anna Anka har kopplats samman med festfixaren Johan Petré, 31, men på frågan om det är han som är den ”speciella personen” svarar hon kryptiskt:

– Det vill jag inte avslöja. Hemligt, hemligt.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro