ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Anna bloggar om tårtor

Ida Hansson Käll · 11 Feb 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Hallå där...Metrobloggaren Anna Jacobsson, 32, som gör tårtor på fritiden– Min första tårta gjorde jag i augusti 2007 och har bara hunnit med en bröllopstårta hittills. Tack och lov gick allt som förväntat, så jag har inga skräckhistorier att bjuda på ännu.Hur tänker du när du planerar en tårta?– Bland annat vad som ska ätas till middag och om det blir någon dessert innan. Då kanske det behövs mindre tårta än om tårtan är huvudnumret. Smakerna får gärna harmonisera med övrig meny, färger och eventuellt tema. Detta gäller inte bara utsidan utan även fyllningen.Har du några specifika tips?– Till höstbröllopet går det utmärkt att framhäva årstiden med en hjortronmousse på nötbotten. Och paret som åker till Maldivera på bröllopsresa kanske vill få en försmak med Pina Colada och cocosmousse istället.Måste bröllopstårtan vara traditionell?– Inte alls. Det går att göra tårtor oerhört personliga. En tårta i form av en elgitarr i naturlig storlek till rockparet kan stämma mer med deras personligheter än en klassisk, staplad trevåningstårta i vitt.Finns det något mer att tänka på?– När man beställer sin bröllopstårta tycker jag att man ska få ett prov innan, både på innehåll och dekoration. Smaken är så individuell och just på din bröllopsdag vill man inte ha överraskningar av fel sort

klar

Artikellänk är kopierad

Ida Hansson Käll
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro