ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Anna Book rasar mot fega föräldrar

Anneli Wikström · 18 Sep 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: SCANPIX


"Säg sanningen innan Idol-juryn gör det"

klar

Artikellänk är kopierad

Föräldrar ska vara ärliga mot sina barn så de slipper förnedras i Idol. Det skriver Anna Book i en debattartikel. Många ungdomar med artistdrömmar söker till Idol. De vill bli stjärnor, de vill få sina femton sekunder i rampljuset. Men de allra flesta får ett nej av juryn eftersom de inte kan sjunga. Sångerskan Anna Book skriver i dagens Expressen att hon själv sett hur unga människor hånats och mobbats efter misslyckande försök i Idol.– Ungdomar som gjort sitt bästa och visat sina innersta känslor för hela Sverige. Nu skrattar kompisarna åt dem på You Tube, skriver hon i tidningen.

Anna Book anklagar föräldrarna för att de inte har sagt åt sina barn att de inte kan sjunga. – Många föräldrar i dag är alldeles för fega inför sina tonåringar. Det vågar inte ta sitt föräldraansvar. Istället tvingar de Idol-juryn att punktera barnens drömmar, med en kraschad självkänsla som följd.

Hon menar att det är bättre att ungdomarna får höra sanningen i köket än att knäckas i tv-rutan. Att det är bättre med tårar i vardagsrummet än framför ögonen på hela svenska folket. – Snälla föräldrar, ta ert ansvar och rädda era barn från att göra bort sig i tid och evighet- helt i onödan!, avslutar sångerskan sin artikel i Expressen.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro