ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Anna Nicole Smiths fans sörjer på nätet

Jenny Sköld · 12 Feb 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Ett liten minnesplats för Anna Nicole Smith utanför den rättsmedicinska avdelningen i Florida där Anna Nicole Smiths kropp förvaras medan faderskapstvisten fortsätter.
Ett liten minnesplats för Anna Nicole Smith utanför den rättsmedicinska avdelningen i Florida där Anna Nicole Smiths kropp förvaras medan faderskapstvisten fortsätter.Foto: Scanpix

Anna Nicole Smith var knappast beskrivas som en bra förebild. Ändå är det många som ser henne som en inspirationskälla och som nu sörjer sin idol. Men det är inte vid hennes hem, eller platsen där hon kollapsade på torsdagen som folk samlas för att sörja. I stället är det på nätet fansen samlas för att ge uttryck för sin sorg. För många är Anna Nicole Smith trots hennes tragiska öde någon som lyckats förverkliga den amerikanska drömmen: "Anna Nicole Smith hade bestämt sig för att bli känd och HON GJORDE DET"! skriver "Abigpanther" på E!Online. Sian Richter, en 20-årig kontorsarbetare som postat meddelande till från sitt hem i London skriver: "Det känns nästan som jag förlorat något. Hon var en inspirationskälla för mig...Jag ser också upp till henne på grund av hennes bakgrund. Att hon kom från enkla förhållanden och lyckades bli så stor inspirerar mig"."Anna var vackerpå insidan och utsidan och hon är oändligt saknad", skriver "hope309" i en kommentar på samma sajt.

På den amerikanska annonssajten Craigslist har ett fan lagt ut en annons där han söker andra sörjande som vill delta i en ljusceremoni på Union Square i New York till minne av idolen.

På Myspace kan man läsa om "The Anna Nicole Tribute" - ett projekt där medlemmar bidrar med sina minnen och tankar om idolen. "Vi uppmanar er att hjälpa oss att förstå vem Anna Nicole var genom att dela med er av era egna minnen av hennes liv. Först då kan den läkande processen börja", skriver initiativtagarna.

Även Youtube har sedan Smiths död för övrigt svämmat över av liknande hyllningar och videoklipp på Marilyn Monroe-kopian.

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro