ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Anna och Magnus blev kära i Marina – nu är de en familj på åtta

Evelina Pålsson · 16 Dec 2015
Uppdaterad 16 Dec 2015
Här är hela polyfamiljen samlad. Från vänster: Anna Larsson, Magnus Larsson, Juli Larsson, Lea Moravcevic, Marina Oparusic-Moravcevic, Andréa Larsson. Längst bak: Luka Moravcevic och Linus Oparusic.

Här är hela polyfamiljen samlad. Från vänster: Anna Larsson, Magnus Larsson, Juli Larsson, Lea Moravcevic, Marina Oparusic-Moravcevic, Andréa Larsson. Längst bak: Luka Moravcevic och Linus Oparusic. Foto: Privat


Efter 16 år tillsammans kan vilket par som helst behöva lite spänning. Det gifta paret Anna och Magnus tänkte att det kunde vara kul att träffa en annan kvinna. Men äventyret ledde till kärlek när de träffade Marina.

klar

Artikellänk är kopierad

Det sa klick direkt men är inte vilken klyschig kärlekshistoria som helst. För i stället för att vara två så är de tre. I dag är Anna, 37, Marina, 38, och Magnus, 38, sambos och tillsammans med alla sina barn har de blivit en familj på åtta.

Men nu backar vi bandet.

År 1997 blev Anna och Magnus Larsson i Kinnarumma utanför Borås ett par. När de varit ett par i 16 år och gifta i sex kände de båda att de behövde lite spänning. Paret skaffade därför ett gemensamt konto på en dejtingsajt. De var inte ute efter något seriöst utan ville bara ha lite kul tillsamman med en annan kvinna.

– Det kändes lite äventyrligt, säger Anna Larsson.

► LÄS MER: Paret blev kära i samma kille: Vill visa hur det är att leva som tre

Det gifta paret hade hunnit träffa en annan tjej innan de bestämde träff med Marina Oparusic-Moravcevic på ett café i Göteborg.

– Jag hade nätdejtat innan men hade inte en tanke på att vi skulle bli en polyfamilj, säger Marina.

Däremot brukade Marina inte nätdejta personer boende utanför Göteborg men hon gjorde ett undantag eftersom paret verkade öppna och ärliga.

– Det kändes pirrigt, härligt och bara positivt. De var trevlig och det klickade direkt, säger Marina när hon berättar om hur hon upplevde första dejten.

Även Anna och Magnus upplevde det där klicket.

– Det var en jättepositiv upplevelse att träffa Marina. Det var inte bara kul utan jag kände direkt att det faktiskt skulle kunna leda någonstans, säger Anna.

– Det kändes naturligt och som att vi känt varandra länge, berättar Magnus.

► LÄS MER: Benjamin, 18, och Anders, 39, fortsätter hatas för sin kärlek

De hade mycket att prata om och den första dejten varade i tre timmar innan Anna och Magnus satte sig i bilen för att åka tillbaka till Kinnarumma.

– Vi började sms:a innan de ens lämnat parkeringshuset, säger Marina.

Två veckor senare åkte Marina hem till paret. De var bjudna på en fest hos vänner och på festen presenterade Anna och Magnus, Marina som sin flickvän. Några dagar senare, den 9 oktober 2013, blev de officiellt ett par eller rättare sagt en triad.

När de kom ut med att de inlett ett polyamoröst förhållande tog barnen det bra. Marina har barnen Linus, 15, Luka, 11 och Lea, 8 från ett tidigare förhållande och Magnus och Anna barnen Andréa, 13, och Juli, 6.

– ”Du älskar ju redan oss tre så det är klart att du kan älska både Anna och Magnus” sa Lea när jag berättade om förhållandet, säger Marina.

► LÄS MER: Hur fräscht känns mamma-pappa-barn 2015?

Triaden har inte mött några fördomar sen de kom ut med sin kärlek, bara frågor om hur barnen tar det och i fall de tre delar sovrum.

– En del var säkert skeptiska till en början men efter två år tillsammans tror jag inte att det är någon som tvivlar på oss, säger Magnus.

Den 1 juli i år flyttade Marina och hennes barn in i Anna och Magnus villa i Kinnarumma. Alla barnen förutom de två yngsta har egna rum och garaget har byggts om. I garaget ligger nu en hall samt triadens gemensamma sovrum.

För att få andra att förstå att vuxna kan älska fler delar familjen med sig av sin vardag på bloggen samt på triadens gemensamma facebooksida och instagram.

– Jag skulle beskriva vårt förhållande som ett monogamt förhållande på tre. Skillnaden är bara att man älskar fler och får mer kärlek tillbaka, säger Anna.

– Det är en grym känsla att veta att man är älskad av två personer, säger Marina.

klar

Artikellänk är kopierad

Evelina Pålsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro