ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Anna sparkad – av hundpersonalen

Elin Bohman · 9 Dec 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: SCANPIX ARKIV


klar

Artikellänk är kopierad

Det blåser minst sagt motvind runt Anna Anka.I fredags lämnade hennes make Paul in en ansökan om skilsmässa efter att polis kallats till hemmet vid ett bråk mellan makarna. Grälet ska ha handlat om en hushållerska som Anna sparkat tidigare under dagen.

Paul är dock inte den enda som lämnar henne. Annas hundpersonal gör nu samma sak och hon tvingas nu se sig om efter ett nytt företag att ta hand om hennes fyrfotade familjemedlemmar.TMZ skriver att anledningen är att företaget, Canyon View Training Ranch for Dogs, tröttnat på den usla behandlingen som svenskan står för.

Anna sparkas som klient och företaget har dessutom skrivit ett brev till maken Paul där de förklarat hur omöjlig hans hustru är att arbeta med. I brevet står att personalen som har hand om parets hundar utsatts för verbal misshandel i form av utskällningar, satt upp "extremt orimliga" krav och flera gånger slängt på luren när personalen ringt.

Enligt företaget har Anna Anka sagt saker som "Ni SKA hämta mina hundar klockan 12” och ”Ni ska göra som jag säger, när jag säger det”.

klar

Artikellänk är kopierad

Elin Bohman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro