ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Anna Wintour berättar om Vogue

Metro · 30 Jan 2014
Uppdaterad 13 Feb 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Anna Wintour.
Anna Wintour.Foto: TT

1. Modejätten firar 120 år Vogue 120 år. Ett av världens största modemagasin har funnits sedan 1892. De senaste 26 åren har Anna Wintour styrt Vogue. Den framgångsrika chefredaktören är bara en av många stilikoner som intervjuas i dokumentären som sändes på Kunskapskanalen i november. För dig som missade den då visas den nu ännu en gång. SVT 2 22.00.

2. Snart på väg mot finalen  På spåret. Det är dags för den första semifinalen. Anna Charlotta Gunnarson och Ylva Hällen tävlar mot Elisabet Höglund och Jesper Rönndahl om en finalplats. Det kan bli en jämn match då de tidigare samlat ihop ungefär lika många poäng. SVT 1 20.00.

3. LaPaglia talar ut om sin karriär  Actors studio. I intervjuprogrammet samtalar James Lipton  med skådespelare och regissörer inför en nyfiken publik som studerar skådespeleri. I kväll får han besök av skådisen Anthony LaPaglia. Mest känd är han nog som FBI-agenten Jack Malone i ”Brottskod: Försvunnen”. Kunskapskanalen 22.00 .

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro