ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Annelis -analys: Orosmoln över Alices nerver

metro · 27 Nov 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström är Metro Weekends ”Idol”-expert
Anneli Wikström är Metro Weekends ”Idol”-expert

Det är uppenbarligen inte tjejernas år i år. I ”Idol”, ”Dansbandskampen” och ”Stjärnor på is” har de en efter en fått kasta in handduken till förmån för männen. Men det finns en som slåss med klor och näbbar för att hålla sig kvar och hon heter Alice.

Jag oroar mig lite för henne i kväll. Inte för hennes sånginsats och inte för låtvalen. De är bägge skottsäkra. Jag oroar mig för Alices nerver. Förra fredagen låg de utanpå kroppen och då har hon inte ens nått Globen. Ta något lugnande. Kör profylaxandning. Stoppa in nerverna igen. Gör vad som helst, Alice, för du har inte långt kvar nu.

Robin överraskade förra fredagen med att vara bra. Han kan till och med ha säkrat sin tredjeplats i tävlingen. Den striden avgörs i kväll eftersom jag tror Robin hänger löst i sällskap med Johan.

Vem som åker ut? Johan har valt bättre låtar och har fler fans. Men å andra sidan sjunger han som en kratta. Det är med andra ord rätt jämt skägg.

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro