ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Annika Lantz i nytt panelprogram

metro · 24 Apr 2014
Uppdaterad 1 Maj 2014
Kulturkrock med känt ansikte Annika Lantz.

Kulturkrock med känt ansikte Annika Lantz. Foto: TT


klar

Artikellänk är kopierad

Dokumentär om scenograf ”K Special” visar dokumentären. ”Kvinnor som du gör en man impotent” om Gunilla Palmstierna-Weiss, en av Sveriges mest inflytelserika scenografer. Hon har  under sin karriär jobbat med flera kända regissörer.SVT2, 20.00.

Annika Lantz försöker ge svar Lägg ut. I ”Lägg ut” sitter en panel och ska fundera ut svar på frågor om olika klipp ur SVT:s arkiv. Annika Lantz är en av panelmedlemmarna . Hon är kanske mest känd som komiker och programledare inom radio och tv.SVT2, 19.30.

Nytt liv i gamla folkparker Folkparker, 50-talsrock och nercabbat. Ett tjugotal folkparker från norr till söder fylldes av slitna jeans och rock’n’roll när Kjell ”Brolle” Wallmark bestämde sig för att ta med sig både band, gäst-artister och familj för att väcka liv i de gamla folkparkerna. Turnén utmynnade i dokumentären ”Folkparker, 50-talsrock och nercabbat”. SVT1, 20.00.

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro