ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ännu en skottlossning i Göteborg

Johanna G Jimenez · 8 Sep 2013
Uppdaterad 8 Sep 2013

Foto: Scanpix


Polisen tror att den senaste skjutningen i Göteborg har kopplingar till onsdagens dödsskjutning.

klar

Artikellänk är kopierad

Flera skott sköts mot en lägenhet i ett flerbostadshus på Hisingen på söndagen. Det var den andra skottlossningen inom loppet av få timmar.
Flera skott sköts mot en lägenhet i ett flerbostadshus på Hisingen på söndagen. Det var den andra skottlossningen inom loppet av få timmar.Foto: Scanpix

Polisen larmades 13.30 till Sommarvärdersgatan på Hisingen i Göteborg, efter att flera skott har avlossats mot ett flerbostadshus. Enligt pressinformatör Jenny Widén finns inga uppgifter om personskador.

– Det är många som ringt och larmat, detta händer halv två en söndagseftermiddag så det är mycket människor i området, säger Widén.

En förundersökning gällande försök till mord alternativt dråp har inletts, och platsen är avspärrad för teknisk undersökning. Polisen har just nu inga ytterligare detaljer om händelsen. 

Skottlossningen på Sommarvädersgatan är den andra under söndagen i Göteborg. Totalt fyra skjutningar har ägt rum sedan i onsdags. I onsdags sköts två unga män till döds i Biskopsgården, och på fredagen skottskadades en man på Hammarkulletorget. Tidigt på söndagmorgonen skottskadades en man i Lundby.

Uppdatering 15:40: Skott har gått in minst två lägenheter, enligt polisens senaste information. Polisen bedömer att den senaste skjutningen på söndagseftermiddagen kan ha kopplingar till onsdagens dödsskjutningar, då en 17-årig och en 28-årig man sköts till döds i Biskopsgården i Göteborg.

Mer information kommer.

klar

Artikellänk är kopierad

Johanna G Jimenez
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro