ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ännu en ung kvinna anmäler tv-stjärnan

John Lindblom · 27 Okt 2011
Uppdaterad 27 Okt 2011
Den misshandelsanklagade stjärnskådespelaren har jobbat i produktioner för såväl Sveriges Television som Dramaten och Svenska filminstitutet.

Den misshandelsanklagade stjärnskådespelaren har jobbat i produktioner för såväl Sveriges Television som Dramaten och Svenska filminstitutet. Foto: Scanpix/All over press


elaren för misshandel. Ska ha skett samma dag. Två Stureplanstjejer har polisanmält skådesp

klar

Artikellänk är kopierad

Stjärnskådespelaren lockade ut den då 19-åriga unga kvinnan till sin bostad. Det hela slutade med att skådespelaren polisanmäldes för misshandel och olaga hot. Och under gårdagen  framkom brottsanklagelser från ännu ett kvinnligt offer. Även hon ska ha misshandlats och hotats vid samma tidpunkt. – Jag har ännu inte hunnit sätta mig in i ärendet. Det enda jag kan säga är att jag företräder båda två, säger advokat Carla Pantzar till Metro. Metro berättade i går att den meriterade  skådespelaren från biodukar och olika tv-succéer polisanmälts för kvinnomisshandel och olaga hot. I går kom det fram att även en annan kvinna polisanmält stjärnan för samma brott samma dag, den 8 augusti i somras. Stockholmspolisens utredare var i går fortsatt förtegna om exakt om vad som kan ha hänt hemma hos skådespelaren. De unga kvinnorna, 19 och 20 år gamla vid brottstillfället, har på senare tid rört sig flitigt i innekretsar  kring Stureplan och en av dem twittrar regelbundet om sina krogrundor. Exakt hur de båda hamnade hemma hos stjärnskådespelaren är oklart. Metro har sökt skådespelaren ett flertal gånger utan resultat. Han riskerar fängelsestraff om han åtalas för de brott han nu misstänks för. 

klar

Artikellänk är kopierad

John Lindblom
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro