ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ännu fler kvinnor i Letterman-skandalen

Elin Bohman · 5 Okt 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Han hyllades som en hjälte för sitt sätt att bemöta ett utpressningsförsök med en bekännelse i tv.Men nu växer sexskandalen kring amerikanske tv-stjärnan David Letterman, 62.Flera amerikanska tidningar skriver att det ska handla om flera anställda som Letterman har haft förhållanden med genom åren. De första under åttiotalet, alltså långt innan stjärnan gifte sig med sin nuvarande fru, Regina Lasko.Den som pekas ut som huvudperson är Stephanie Birkitt. Hon började på kanalen CBS som praktikant 1996 och fick senare jobb som David Lettermans assistent. Hon har synts en hel del i programmet, då som karaktären Vicky.

Enligt New York Post ska hon och andra kvinnor ha spenderat tid tillsammans med den populära tv-stjärnan i en svit i samma byggnad som tv-studion, ovanför Ed Sullivan Theatre. Kärleksnästet ska bestå av ett rum med bäddsoffa samt ett kök.– Det var rätt mycket tillträde förbjudet för alla andra, säger en källa till New York Post.Något som i dag framstår som något ironiskt är de mängder av skämt som David Letterman genom åren dragit om expresidenten Bill Clinton och hans affär med - sin praktikant, Monica Lewinsky. – Det är bara att lyfta på hatten för Vita huset. Här kan vi inte ens få praktikanterna att sköta kopieringsmaskinen. – President Clinton har skaffat en ny hund... Han lär den sitta, tigga, rulla runt – precis som han gjorde med praktikanterna.Den man, en 41-årig producent på tv-kanalen CBS, som nu misstänks för utpressningsförsöket är gripen och riskerar nu upp till femton års fängelse om han döms.

klar

Artikellänk är kopierad

Elin Bohman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro