ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Anta utmaningen – Anmäl dig till ett av Metros två läsarlag i Tough Viking

metro · 5 Jun 2013
Uppdaterad 12 Aug 2013

Söndagen den 1 september 2013 är det premiär för Tough Viking - Sveriges tuffaste, mest spektakulära och roligaste lopp.

klar

Artikellänk är kopierad

Banan består av 12 kilometrar fyllda med 15 brutala hinder designade av specialister inom det svenska försvaret. Hindren är konstruerade för att ge deltagarna en riktigt tuff utmaning och utgörs av taggtrådskrypning, containrar med isbad, lergator, armgång, elhinder, klätterväggar, tunnlar, höga väggar etc

Metro söker nu efter 12 tappra personer som vill ingå i Metros 2 lag. Lagen kommer att coachas och tränas av Malin Bengtsson och Brian van den Brink. För att delta i ett av lagen ska du kunna träna 1-2 gånger i veckan under augusti i Stockholm. Däremellan kommer deltagarna att få träningsscheman, mattips och bli peppade via blogg/FB av sina coacher. 

Ansök genom att ladda upp ditt tränings-CV, foto (gärna taget framifrån) och personuppgifter. Skriv också en motivering om varför du skulle vara en tillgång för laget. 

Senast den 19 juni vill vi ha din ansökan. De 12 deltagarna utses av Metro i samråd med coacherna. Anmälan måste ske via dator.

Den 26 juni meddelas vinnarna.

Läs mer på http://toughviking.se/

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro