ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ÄNTLIGEN 25:E!

Katarina Arnstad Elmblad · 25 Jan 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Carolina Flores, 26, butikssäljare, Tyresö: – Jag kommer att reaspana på skor. Jag har verkligen sett fram emot den här lönen.
Carolina Flores, 26, butikssäljare, Tyresö: – Jag kommer att reaspana på skor. Jag har verkligen sett fram emot den här lönen.Foto: Urban Brådhe

Årets mest efterlängtade lön är här. Äntligen är det slut på nudlar och blodpudding. Klackarna i taket. Nu shoppar vi loss.– Jag har verkligen sett fram emot den här lönen. Jag ska ut och reaspana efter nya skor, säger Carolina Flores, 26, från Tyresö.

Shahab Abedian, 29, från Vasastan har levt knapert den senaste månaden.– Jag ska unna mig en resa, säger han.

Januari är svenskens fattigaste månad då försäljningen av  lövbiff och entrecote fått stå tillbaka för blodpudding och nudlar. Nu har vi ett uppdämt behov av att få unna oss något extra.– Många har en trist vardag. Vi jobbar mycket och samhället är  tufft, att shoppa gör människor lyckligare, säger Roger Thörn, föreståndare på Kolmårdens behandlingshem där man jobbar med köpbeteenden.

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Arnstad Elmblad
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro