ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Äntligen – nu får Iphone multitasking

Aron Andersson · 8 Apr 2010
Uppdaterad 11 Feb 2011

Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Både kritiker och Applefantaster har tjatat sedan Iphone först släpptes: när ska det gå att köra flera program samtidigt? Nu är funktionen slutligen här.

Apple har nu presenterat nya versionen av sitt mobila operativsystem, Iphone OS 4.0, som kommer att släppas till sommaren. Den mest efterlängtade funktionen, så kallad multitasking, att kunna köra flera program samtidigt, är nu här. Men bara för de senaste modellerna av telefonen.

Iphone 3GS och nya Ipod Touch kommer att ha funktionen som dock inte kommer att släppas till tidigare modeller. Övriga uppdaterade funktioner kommer generellt till Iphone, Ipod Touch och nya pekdatorn Ipad. Till den sistnämnda kommer de dock först till hösten.

Andra funktioner som det skvallrats om som nu presenterats är mappar för att sortera sina program och ett förbättrat mejlprogram. Dessutom släpps "Game Center", ett socialt nätverk för de som använder telefonen till att spela med. Här kan du jämföra dina resultat med spelare över hela världen.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro