ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Anton, 27, kidnappades – nu vädjar polisen till allmänheten

Hugo Ewald · 29 Aug 2015
Uppdaterad 29 Aug 2015

Foto: TT/Polisen


Polisen har nu gått ut med namn och bild på 27-åriga Anton som under torsdagen misshandlades och kidnappades. Polisen ber allmänheten att ringa 112 om de ser Anton. Det skriver GP.

klar

Artikellänk är kopierad

Polisen vädjar nu om allmänhetens hjälp att hitta den 27-åriga man som kidnappades under torsdagskvällen. Det skriver GP. 27-åriga Anton ska ha misshandlats våldsamt och kastats in i röd Volkswagen Passat. Händelsen ska ha skett vid Kobbegårdens idrottsplats i Askim. Polisen har lyckats spåra bilen, men Anton är ännu inte hittad. Anton är 177 centimeter lång, smalt byggd och hade i samband med försvinnandet ett par dagars skäggstubb. Tre personer är anhållna misstänkta för inblandning i människorovet. En av de anhållna är medlem i en underorganisation till Hells Angels West Rock City. Kriminalpolisens misstanke är att det rör sig om en fiktiv eller reell skuld Anton skulle ha haft till någon i organisationen. Antons föräldrar står bakom namn- och bildpublicering. – Ring omedelbart 112 om ni ser den här personen, säger Spaningsledaren Daniel Windt till GP.► LÄS MER:  Resultatlös jakt efter bortförd man

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro