ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Anton Abele får egen talkshow

Tomas Lundin · 28 Jun 2011
Uppdaterad 25 Jul 2013

Våldsmotståndare, riksdagsman. Nu kan Anton Abele lägga till programledare på sin cv. Kostymfritt är namnet på 19-åringens nya webbtalkshow.

klar

Artikellänk är kopierad

Ordet är fritt – men kostymen får du lämna hemma. Det är reglerna i Abeles show. – Barriären mellan Riksdagen och folket är ganska stor. Det är dags att ta och lyfta in det unga Sverige, säger Anton Abele till metro.se. Bland gästerna är det däremot bara Isabella "Blondinbella" Löwengrip som är i Abeles egen ålder. De unga hoppas han i stället ska komma in genom att ställa frågor till gästerna i studion via nätet. Det är också påtagligt många makthavare från regeringspartierna. Anton Abele valdes som yngsta riksdagsman in för Moderaterna efter förra valet.Skulle det inte vara intressant att bjuda in några politiska motståndare till debatten också? – Jag har försökt att få med folk från andra politiska partier, men de har varit halvintresserade. Det är en ansvarig politiker och en person från det civila samhället som är gäster i varje program. Vi sitter i regering och har många ansvariga personer, förklarar Anton Abele gästlistan. Det första programmet sänds den 5 juli och där medverkar överbefälhavare Sverker Göransson, biståndsminister Gunilla Carlsson (M), Isabella "Blondinbella" Löwengrip, Fredrik Federley (C) och Manpowers vd Fredrik Lundahl.

TILL KOSTYMFRITTS WEBBSIDA

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro