ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Anton Ewald gör allt för att vinna finalen

Anneli Sandberg · 5 Mar 2014
Uppdaterad 5 Mar 2014

Anton Ewald har ett mål – att vinna finalen på lördag. Och det enda sättet han kan göra det på är att folk röstar. Nu är ju det förbjudet att ha röstrobotar”, skojar han.

klar

Artikellänk är kopierad

Anton Ewald vill verkligen vinna Melodifestivalen och få representera Sverige i Eurovision Song Contest i Köpenhamn senare i år.
Anton Ewald vill verkligen vinna Melodifestivalen och få representera Sverige i Eurovision Song Contest i Köpenhamn senare i år.Foto: Urban Brådhe

Anton Ewald är först ut i Melodifestivalens final på lördag med sin låt ”Natural”. En position som han gillar.

– Det känns kul! Då får man gå upp och sätta en ribba och sen får man luta sig tillbaka. Jag tror att det kan vara en fördel för att det kommer att dra igång festen, det är ju en fartfylld låt, säger han.

Han kanske är den bland årets artister som mest uttrycker sin vilja att vinna lördagens final. Anton Ewald sticker inte under stol med att han vill representera Sverige i Eurovision Song Contest i maj.

– Det skulle vara fantastiskt att vinna och få representera Sverige och känna vi-känslan. Att Sverige är i Eurovision och jag skulle vara den som drar hela det. Det vore så häftigt!

Hur ska han då göra för att vinna?

– Det enda jag kan göra för att vinna är att få flest röster och så kan jag ju köpa röstrobotar. Nej, jag glömde att nu är ju det förbjudet att ha röstrobotar. Fan också, skojar Anton och tillägger att han tror att Ellen Benediktsson är farligaste konkurrenten.

– Ellens låt är helt annorlunda från allting annat i tävlingen. Det är en fin skör visa. Man kanske tycker det är skönt och bryter av det andra. Jag tror på allvar på Ellen.

Under Melodifestival-veckorna har det gått romansrykten kring Anton Ewald och Janet Leon. De hade en flirt under förra året och den ska nu ha gått över till ett seriöst förhållande. Men Anton hävdar att ryktena är felaktiga.

– Det är fel. Jag har hört det ryktet. Det är bara skitsnack. Det är någon som tycker det är kul att hitta på men det stämmer inte. Jag är singel. Men även om jag hade haft tjej är jag inte så säker på att jag hade berättat det, jag gillar att hålla saker privata.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro