ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Anton Ewald vill bjuda supermodellen på hamburgare

Anneli Sandberg · 19 Feb 2014
Uppdaterad 19 Feb 2014
Så här kommer Anton att se ut på efterfesten vid 02 på lördag natt. Det var i alla fall minen han gjorde när han fick den lappen i Metros lek ”Moodfaces”. Klicka i bildspelet för att se fler miner.

Så här kommer Anton att se ut på efterfesten vid 02 på lördag natt. Det var i alla fall minen han gjorde när han fick den lappen i Metros lek ”Moodfaces”. Klicka i bildspelet för att se fler miner. Foto: Gustav Gräll


Anton Ewald är tillbaka i Melodifestivalen med låten Natural”. Metro bestämde sig för att snoka närmare i vilken kändis han är mest sugen på, vad det konstigaste han gjort för kärlekens skull och vad som står i hans tre senaste sms.

klar

Artikellänk är kopierad

Så här ser Anton ut när han tar en selfie till Instagram.
Så här ser Anton ut när han tar en selfie till Instagram.Foto: Gustav Gräll
Uppdraget till den här minen: ”Du är riktigt förbannad.”
Uppdraget till den här minen: ”Du är riktigt förbannad.”Foto: Gustav Gräll
Vad kan det här vara för något? Jo, det är Antons ”fulmin” så klart.
Vad kan det här vara för något? Jo, det är Antons ”fulmin” så klart.Foto: Gustav Gräll
När han fått veta att han har gått till final i Mellon, då ser Anton ut så här.
När han fått veta att han har gått till final i Mellon, då ser Anton ut så här.Foto: Gustav Gräll

1. Går du till final på lördag? – Ja. (I videon här intill motiverar Anton varför han kommer att gå direkt till Friends Arena.) 2. Har du någon gång varit nära att ge upp musiken? – Nej, det har jag inte varit. Musik är som att gå upp för Mount Everest med en tung ryggsäck. Det är kämpigt men när det går bra är det skönare än allt annat. Trots att jag tyckt det varit jobbigt ibland, som när man har mycket press på sig med deadlines och så, så har jag aldrig varit nära på att ge upp den. Det är det roligaste jag vet och jag kommer aldrig att lägga av.3. Läs vad som står i dina tre senaste mottagna sms! – Oj, oj, oj. Det första är från min dansare som skriver: ”Är spelen i konsolen? Har du tid att lämna kontrollerna?”. Vi har tagit med oss tv-spel. Det andra är från mobiloperatören Tre som skriver att de är stolta över att jag vill fortsätta vara kund hos dem. Och det tredje är från Johanna på Roxy som skriver ”Är du på väg hit? 3d, nu ska vi borda”. Så kul var det. Jag blev lite orolig över vad vi skulle hitta men det var lugnt, haha.4. Saknar du någon? – Nej. Jag har ingen som har dött eller så som jag saknar. Jag är lyckligt lottad än så länge. 5. När besökte du ett sjukhus senast? – Det var i somras när jag fick halsfluss. Jag satt på Cityakuten och svettades och skakade och det som var kul, men jobbigt då, var att så många kände igen mig. Så samtidigt som jag satt där och svettades så blev jag utstirrad av folk i väntrummet. Tack och lov var de vänliga nog att inte be om en autograf i det läget. 6. Vem är din bästa kompis? – Det är en av mina dansare som ni kommer att få se på lördag, Robin Haghi. Vi har känt varandra i fem, sex år och vi gör det mesta ihop. Vi dansar faktiskt mest när vi ses, gör roliga koreografier och så. Han har hjälpt mig med koreografin till årets nummer.7. Vilken kändis är du mest sugen på? – I världen? Adriana Lima, hon är Victoria's Secret- modell. Hon är väldigt snygg. Jag såg henne för några år sedan och hon ser väldigt trevlig ut.8. Vad är det konstigaste du gjort för kärlekens skull? – Jag är ganska smooth faktiskt, haha, så jag har inte gjort så mycket konstigt. Men en kul grej var när jag gick i typ sexan så bjöd jag ut en tjej som jag var kär i och jag hoppades att vi skulle bli tillsammans. Men ”smooth” som jag är så bjöd jag ut henne på Mc Donald's och skulle vara romantisk. Det är det mest ocharmiga jag har gjort.9. Anser du dig vara intelligent? – Ja. Inte om du frågar mig om geografi men när det handlar om rörelseförståelse eller musiköra, där är jag väldigt sharp. Men får jag en huvudräkningsfråga i matte så är det inte säkert att jag fixar den. Det beror på vad man lägger in i ordet. 10. Om du fick ställa en fråga till vem som helst – vem hade du frågat och vad? – Då hade jag frågat Adriana Lima om hon tycker att jag är lika snygg som jag tycker att hon är. Förhoppningsvis hade hon sagt ”Så klart” och så hade jag bjudit henne på en Bic Mac på Mc Donald's.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro