ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Användare: Nya Iphone 6s blir så varm att kamerablixten stängs av

Aron Andersson · 29 Sep 2015
Uppdaterad 29 Sep 2015

Foto: TT / Reddit / Montage


Iphone 6s kan vara den hetaste mobilen hittills. Inte bara i försäljningssynpunkt. Flera användare vittnar om att mobilen överhettas.

klar

Artikellänk är kopierad

När Iphone 6 släpptes kom det snart rapporter om att mobilen böjde sig i användarnas byxfickor. Nu kan något liknande vara på väg att hända med uppföljaren 6s. Men den här gången handlar det om att mobilen överhettas.

”Jag har upptäckt att den här mobilen, Iphone 6s Plus, är den varmaste av alla Iphone jag ägt”, skriver användaren bcarp914 på nätforumet Reddit.

Han har även lagt upp en skärmdump från ett varningsmeddelande på mobilen som han möttes av när han skulle använda kameran.

”Blixten är avstängd. Denna Iphone behöver kylas ner innan du kan använda blixten”, står det i meddelandet.

►LÄS MER: Snart kan du ge någon fingret med din Iphone

Användaren uppger att han inte gjort något mer avancerat än att kolla sitt Facebook-flöde och haft mobilen i bakfickan före han startade kameran. 

Det är flera användare i tråden på Reddit som menar att deras nya Iphone 6s Plus-mobiler också blivit varma, men ingen som fått samma problem med kamerablixten. Hur utbrett problemet är är oklart, skriver The Register. Eftersom mobilen släpptes först förra veckan, och rapporterna är få till antalet, kan det handla om enstaka exemplar som krånglar.

Apple har inte kommenterat uppgifterna. 

►LÄS MER: Här är sms:et som kan slå ut din Iphone

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro