ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Appen som skickar kärleksmess till din älskade

Tomas Lundin · 28 Feb 2014
Uppdaterad 28 Feb 2014

Är du för lat för att visa uppskattning? Då finns en app för dig.

klar

Artikellänk är kopierad

Grabbiga grabbarna Tom och James från Australien har skapat en mobilapp som låter dig förprogrammera omtänksamma sms till din partner – utan att du behöver lägga ner någon tankeverksamhet i själva omtanken. 

Grabbarna grus testade appen själva i hemlighet på sina flickvänner som inte anade oråd, skriver Daily Mail, och efter att de avslöjat testet för sina flickvänner är de av någon anledning fortfarande ihop. Med namnet BroApp är det uppenbart att det är killar som är målgruppen, men det finns inget som säger att inte glömska tjejer lika gärna kan använda den. 

För att undvika pinsamma situationer när du kärleksmessar ”jag saknar dig” samtidigt som du sitter i soffan bredvid din partner känner appen av när du är hemma hos din käresta och ställer in meddelandet. 

Grabbarna grus säger att de nu har planer på en likadan app, fast för tjejer, vilket skulle innebära … exakt samma sak fast utan att bli tilltalad ”bro” i menyerna.    

Än så länge finns appen till Android  – alternativet är att strunta i den och skicka ett vanligt sms till din älskade i stället.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro