ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Apple och deras leverantörer blir gröna

Valerie Kaspersen · 9 Apr 2018
Uppdaterad 10 Apr 2018
Efter år av hårt arbete är jag stolt över att vi nått den här milstolpen, sa Apples vd, Tim Cook, i ett pressmeddelande.

Efter år av hårt arbete är jag stolt över att vi nått den här milstolpen, sa Apples vd, Tim Cook, i ett pressmeddelande. Foto: Axel Öberg


Apple och deras leverantörer satsar helt på förnybar energi. Detta för att bekämpa klimatförändringar och bidra till en bättre miljö.

klar

Artikellänk är kopierad

“Vi är hängivna till att lämna den här planeten i bättre skick än vad vi hittade den i. Efter år av hårt arbete är jag stolt över att vi nått den här milstolpen”, sa Apples vd, Tim Cook, i ett pressmeddelande.

LÄS MER
Exklusiv intervju: Apples vd om svensk innovation, AR och "fake news"

Förändringarna sker på samtliga plan. Det inkluderar affärer, kontor och datacenter i 43 länder, bland annat USA, Kina och Indien. Även nio produktionsbolag har anslutit sig och kommer att använda sig av förnybar energi till deras Appleproduktion.

“Vi ska fortsätta att tänja på gränserna på vad som är möjligt när det gäller materialen vi använder till våra produkter, sättet vi återvinner dem, våra verksamheter och samarbeten med leverantörer för att etablera nya kreativa källor av förnybar energi, för vi vet att framtiden hänger på det”, sa Tim Cook i ett pressmeddelande.

klar

Artikellänk är kopierad

Valerie Kaspersen
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro