ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Aq-va-kul får skarp kritik

Peter Herkel · 11 Jul 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Mögel i omklädningsrummen, fuktskador på stora delar av anläggningen och allmänt sunkigt i hela byggnaden. Det är knappast kul att bada på Aq-va-kul om man går efter resultatet från miljöförvaltningens senaste inspektioner. Det är i skarpa ordalag som kommunen kritiserar skötseln av vattenpalatset på Regementsgatan i centrala Malmö. Städningen och underhållet av lokalerna beskrivs som kraftigt eftersatt. Förutom mögel, smuts och fuktproblem så finns varken papper eller tvål på toaletterna. – Vissa brister måste åtgärdas akut, säger Marie Jeppsson, ställföreträdande chef på miljötillsynsavdelningen. Aq-va-kul som firar 50-års- jubileum i år har därför satt ihop ett åtgärdsprogram som ska förbättra saniteten. Före årsskiftet skall alla förändringar vara utförda. Men verksamhetschefen Denny Lundgren avfärdar ändå delar av uppgifterna från tillsynsbesöken. – Det kan vara så att lokalen var smutsig just i samband med inspektionerna, säger han. Allergiker behöver heller inte oroa sig över mögel, enligt Denny Lundgren. – Letar man med tops i alla hålutrymmen så hittar man alltid något, säger han.

•• Informerar ni era besökare om de brister som miljöförvaltningen upptäckt? – Nej det är inte sådant man sätter upp anslag om.

klar

Artikellänk är kopierad

Peter Herkel
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro