ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Är det dags att byta jobb nu i höst?

Nina Jansdotter · 22 Aug 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

• Hur känns det att vara tillbaka på jobbet efter semestern? Går du till jobbet med lätta eller tunga steg? Läs av dina tecken och se om det är dags att börja titta dig om efter nya utmaningar i höst.

1. Det är segt, segt, segt att gå upp på morgonen. Du lider mer eller mindre konstant av en förlamande trötthet. 2. Du gör jobbet ”med vänsterhanden” och det gör dig väldigt oinspirerad. 3På nätterna drömmer du mardrömmar om chefen och på dagarna har ni väldigt dålig kommunikation.4. Första dagen efter ledigheten började du räkna dagarna till jul.5. Den enda gången du trivs med ditt liv är när det är fredagskväll. 6När du är på fest avskyr du frågan ”Vad gör du?” Du känner dig inte stolt över dig själv och det du gör. 7. Dina vänner oroar sig för att du verkar så deppig nu för tiden. Du känner heller inte riktigt igen dig själv.8. Du hakar lätt på när någon klagar på företagets ”taskiga ledning”. Det känns rätt att skylla på någon annan.

Känns det ungefär så här? Då vet du att det är dags! Läs mer i min bok ”Livskarriär – 7 steg till ett roligare jobb”.

klar

Artikellänk är kopierad

Nina Jansdotter
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro