ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Är hon gravid?

Metro · 1 Mar 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Rihanna misshandlades av pojkvännen Chris Brown i februari. Nu ska hon ha återförenats med honom.
Rihanna misshandlades av pojkvännen Chris Brown i februari. Nu ska hon ha återförenats med honom.

"Är Rihanna gravid?" frågar sig den amerikanska skvallerpressen. Och skadades i så falll barnet när hon misshandlades av ex-pojkvännen Chris Browns 9 februari? I mars-numret av tidningen Star påstås att den 21-åriga r’n’b-stjärnan setts på en gynekologi-mottagning och att hon enligt källor hemlighållit graviditeten för Brown för att ”hon var rädd att han skulle reagera dåligt”. Rihanna ska också uttryckt oro för att barnet skadats. 

Det var kändissajten TMZ som först publicerade polisens bild på den misshandlade stjärnan. Därefter var Rihannas blåslagna ansikte förstasidesstoff i bland annat New York Post. Nu utreder Los Angeles-polisen om det var någon inom den egna organisationen som sålt eller läckt bilden till media, vilket i så fall är en grund för avsked. Uppgifter i  media har gjort gällande att TMZ betalat över en halv miljon kronor för bilden.

När bilden publicerades ökade TMZ:s besökssiffror med 190 procent på en dag och hade största antalet besökare på två år, skriver amerikanska branschtidningen Entertainment Weekly.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro