ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Är Nicolas Sarkozy och tv-stjärnan ett par?

Tomas Lundin · 26 Nov 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Laurence Ferrari syns ofta i närheten av Nicolas Sarkozy. Är det bara jobbet eller är det mer på gång?  

Laurence Ferrari syns ofta i närheten av Nicolas Sarkozy. Är det bara jobbet eller är det mer på gång?   Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Har nyskilda Nicolas Sarkozy en romans med lika nyskilda tv-stjärnan Laurence Ferrari? Paret ska ha setts avnjuta middagar med tända ljus i Paris och på semester i Marocco.

Ryktena om att de båda skulle fattat tycke för varandra startade redan efter en tv-intervju under Sarkozys presidentkampanj i mars, när de båda var gifta.

– Laurence hade på sig en urringad svart blus och Sarkozy njöt varenda sekund. De har träffat varandra sedan dess, säger en källa på det franska tv-bolaget Canal Plus till Daily Mail.

Den 41-åriga kvinnan med den sportbilskllingande efternamnet och hennes exman Thomas Hugues har beskrivits som fransk tv:s Ken och Barbie. Samtidigt har de rankats bland de tyngsta politiska journalisterna i landet.

Ferrari och Hugues skilsmässa blev offentlig förra veckan, men trots kärleksbekymren fortsätter de att jobba tillsammans i sitt gemensamma produktionsbolag.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro