ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Arbetsförmedlare får sparken efter sexprat

Gustaf Eriksson · 29 Nov 2012
Uppdaterad 29 Nov 2012
Personerna på bilden har ingenting med artikeln att göra.

Personerna på bilden har ingenting med artikeln att göra. Foto: Scanpix


När han hade lockat in kvinnan i sin bil körde arbetsförmedlaren ut i skogen – och började prata om sex. Nu har mannen fått sparken, rapporterar lokala medier.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var i somras som mannen i Luleå förde sexuella ämnen på tal med två kvinnliga arbetssökande, rapporterar tidningarna NSD och Norrbottens-kuriren.  

Vid det första tillfället kom en kvinna till ett möte med mannen, som är i 45-årsåldern, för att diskutera sin karriär. Men i stället pratade mannen prata om sex. Kvinnan blev mycket kränkt och anmälde mannen till hans chefer.

Den andra kvinnan hade arbetsförmedlaren lovat att hjälpa med en ny bostad. Därför stämde de möte utanför kvinnans hem. När de skulle köra till en hyresvärds kontor stannade mannen ute i skogen där han kom med sexuella anspelningar. Kvinnan har polisanmält det inträffade.

Enligt NSD har arbetsförmedlaren medgett att han "gått över gränsen". Direkt efter händelserna stängdes han av från sitt arbete. Nu har personalansvarsnämnden beslutat att sparka mannen.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro