ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Årets bästa lifehack – använd en digital penna till din surfplatta

Metro · 21 Mar 2018
Uppdaterad 4 Apr 2018

Det kan låta självklart, men att använda en digital penna till din surfplatta kan verkligen underlätta vardagen och arbetet. I samarbete med Inet.se listar vi fem situationer där en digital penna kan vara en vardagsräddare i nöden.

klar

Artikellänk är kopierad

Sedan surfplattorna dök upp på marknaden har de fullständigt revolutionerat de svenska hemmen. Allt från små barn till vuxna använder dem dagligen. Nu finns ett enklare sätt att behandla och arbeta med plattan – de digitala pennorna. På Inet.se hittar du din smarta penna som du enkelt kan använda för att navigera dig genom plattan eller 2-i-1-datorns alla funktioner: rita, mäta och skriva utan att behöva använda ett anteckningsblock. Dessutom kan du sudda med pennans baksida direkt på plattan, vilket går både snabbt och smidigt.

Här är fem situationer där en digital penna kan underlätta ditt arbete och surfande:

1. Under mötetFör att hänga med under ett möte eller presentation är det viktigt att anteckna. Men att göra det med penna och block är tidskrävande, eftersom det kräver att du för över anteckningarna digitalt efter. Men genom att anteckna direkt i surfplattan (eller en mångsidig 2-i-1-dator som både är en laptop och en surfplatta) med hjälp av en digital penna slår du två flugor i en smäll och hänger med i mötet samtidigt som du får ner all info direkt i plattan. Superbra!

Foto: Pressbild/Windows
Foto: Pressbild/Windows

2. Till slösurfandet

Alla ligger vi där i soffan om kvällarna med en surfplatta och scrollar igenom flödet, kollar begagnatmarknaden eller läser nyheterna. Med en digital penna underlättar du surfandet genom att lätt kunna navigera dig fram, chatta med en vän eller skriva in lösenordet till ditt Netflix-konto.

3. Vid skrivbordetSurfplattan tar mindre plats, är smidigare att bära med sig och lättare att navigera än en dator. Men baksidan är att det inte är lika enkelt att hantera en touchskärm som ett skrivbord. Det har den digitala pennan sett till att ändra på. Du får alla fördelar som kommer med en surfplatta samtidigt som du lätt kan hantera dess funktioner.

Foto: Pressbild
Foto: Pressbild

4. För barnen

Barn är möjligtvis den grupp som använder surfplattorna mest frekvent: för att spela spel, titta på Youtube eller för att rita. Men många föräldrar oroar sig över att det medför att barnens rit- och skrivförmåga försämras. Genom att låta dina barn använda en digital penna låter du dem bli digitala stjärnor samtidigt som de får öva på sina pennfärdigheter.

5. Till ritningarPlanerar du för hur ska renovera vardagsrummet? Skissar du på att bygga en ny uteplats till våren? Med hjälp av en surfplatta, Windows Ink och en digital penna kan du enkelt skissa, radera och skriva anteckningar till ditt bygge. Enkla, smidiga och lättnavigerade verktyg som med hjälp av en digital penna avlastar något oerhört i din planering!

Här hittar du alla Inets modeller av surfplattor och 2-i-1-datorer som du kan använda en digital penna på.

pil
Det här är Inet:

Inet säljer datorer, komponenter och datortillbehör till privatpersoner och företag i Sverige via webbshop.

• Inet har fysiska butiker belägna i . Stockholm, Göteborg, Malmö och Torp

• Inet är utnämnda till Årets Datorbutik 2015 av Sweclockers.com, Årets Nätbutik 2017 av Prisjakt och Årets e-handlare 2017 av Pricerunner.

• Klicka hem din surfplatta, 2-i-1-dator och digitala penna här.

En 2-i-1-dator är en perfekt mix mellan en dator och en surfplatta. På Inet.se hittar du bland annat den här 2-i-1-datorn från Lenovo och fler andra  mångsidiga laptopmodeller.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro