ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Årets kändisar väljer ut bästa klapparna

Sara Stolt · 13 Dec 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

Fredrik Karlsson, TV 4:s Bonde söker fru”

klar

Artikellänk är kopierad

… skiva: En popmusikplatta av Westlife, som är rätt populära. Eller Carolas nya julskiva.… film: ”Titanic”, som är en av mina favoriter. … lektyr: En prenumeration på Traktor Power skulle jag kunna ge bort. … konsert: Joddla med Siv, eftersom det är ett så himla bra band. De spelar mest i Sveriges södra delar.… plagg: Svarta jeans. Det finns ett märke som heter Lee. … spel: Sällskapsspelet ”Så det kan låta”.… teknikpryl: En vettig digitalkamera. … inredningspryl: En prydnadsvas, gärna mönstrad. Det är viktigt att den inte är fyrkantig i formerna – det är så stelt. Mamma får alltid prydnadssaker i julklapp av mig. … skönhetsprodukt: En parfym från Adidas, den i vit sprejburk. Ska man ge något fint till en tjej rekommenderar jag örhängen från Guldfynd, kanske med en blomma på och absolut inte för stora. … leksak: En traktor. Jag har själv en leksakstraktor och de finns hos Svenska Lantmännen. De flesta bra julklapparna finns hos Svenska Lantmännen, Granngården och Clas Ohlson. 

Jaqee, Grammisnominerad soultjej

... skiva: Billie Holiday-boxen ”Complete Verve studio master takes”. Jag skulle även definitivt kunna ge bort skivan av Säkert eftersom jag blev helt tagen när jag såg en konsert med henne. ... film: Biobiljetter till ”American gangster”, eftersom den filmen är så bra.... lektyr: ”Motstånd” av Jennie Dielemans. Den är rapp och väldigt intressant att läsa när man inte längre är tonåring. ... konsert: Roky Erickson, absolut. Honom går man loss på. ... plagg: Strumpor. Så rolig är jag, så länge de är mysiga. ... teknikpryl: En mp 3-spelare. Alla behöver musik och man skulle kunna fylla den med massor av låtar. ... inredningspryl: Värmeljushållare i olika färger som krockar med varandra.... upplevelse: En vandring i skogen. Det skiljer sig från det vanliga liv vi lever och kostar inget. Man kan planera en dag eller helg långt bort. ... inslagning: Jag är alltid sent ute och använder aluminiumfolie. Egentligen skulle jag vilja rulla in mina julklappar riktigt fint och rita något, kanske en clown med en stor röd näsa, på paketet.

Pernilla Andersson sångerska, låtskrivare och producent

... skiva: Ger man inte bort min nya EP rekommenderar jag blandskivan ”Christmas with The Rat Pack”. Jag kan inte fira jul utan den.... film: Tarantinos första film ”True romance”. Eller ”Svart katt, vit katt”.... lektyr: Motörhead-Lemmy Kilmisters ”White line fever”. ... konsert: Var det 1967 skulle jag ge bort en AC/DC-spelning, men nu får det bli Bruce Springsteen-biljetter. ... plagg: En mysse, så klart. En sådan med lappar för öronen som farbröder har. Fuskskinn ska det vara. ... spel: Playstationspelet ”Guitar hero 3”. Jag och Dregen brukar spela. Jag tar basen.... teknikpryl: En miljöbil.... inredningspryl: En skitsnygg vinkaraff i glas. Det ger jag bort till alla. ... skönhetsprodukt: Shiseidos nattkräm.  ... leksak: ”Doctor Fart”. Det är ett slags jättekul pruttkudde som man hittar i leksaksaffärer. Man trycker i mitten och den har fyra sorters fjärtar.

Susanne Sjöström, TV 3:s ”Ensam mamma söker”

... skiva: Carolas nya.... film: ”Miraklet i New York”, som handlar om den riktiga tomten.... lektyr: ”Den vita massajen”, som är så mycket bättre som bok än som film.... konsert: ”Sound of music” på Göta Lejon.... plagg: Underkläder. De ska vara röda och glittriga. Eller lurviga med mjuka tofflor.... spel: Playstations ”Singstar”. De är oslagbart roliga. Mina döttrar ska få den nya skivan ”High school musical”. ... teknikpryl: En bärbar dvd som man spänner bak på nackstöden i bilen. Det är en superbra grej om man har barn. ... inredningspryl: Röda fleecefiltar eller amaryllis.... skönhetsprodukt: Aloë vera-produkter, som hudvårdsgrejer och Lypsyl. Själv dricker jag aloë vera varje dag. Parfym är också bra. På män gillar jag Diors ”Fahrenheit” och på kvinnor dofter från Britney Spears och Kenzo. ... upplevelse: En vandring uppför Kebnekaise. Det var en riktig upplevelse när jag gjorde det i programmet.... leksak: ”Rut & Knut”- böckerna. Det är faktaböcker. ... inslagning: Ikeas bruna papper.

Arne Weise, julprofil

… skiva: Det finns så många bra skivor med traditionella jullåtar som ”Hosianna”. Välj någon av de klassiska.… lektyr: Käre Hjalmar Bergmans ”Markurells i Wadköping” är speciell.… konsert: Jag skulle ge bort en konsert med Nacka musikklasser. Jag har ett sjuårigt barnbarn som sjunger i deras änglakör.… plagg: Lovikkavantar från NK, vita eller grå.… spel: Monopol. Det har kommit ett med lite nya namn. … inredningspryl: Vackra ljusstakar, helst en advents-ljusstake. I Svenskt Tenns skyltfönster på Strandvägen finns det fyra färgglada historier. … skönhetsprodukt: En aftershave som heter Azzaro.… upplevelse: En långfärdsskridskotur. Själv är jag för gammal, men när isarna kommer på våra vatten beundrar jag dem som ger sig ut. … leksak: Om man hittar en ubåt skulle det kunna vara något. Jag fick en som kunde gå under vattnet när jag var sex år och den minns jag väl än i dag. … inslagning: Snygga jul-klappspapper ska man kosta på sig. De ska vara mönstrade, helst med tomtar på.

klar

Artikellänk är kopierad

Sara Stolt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro