ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Årets toppstudent kopplar av med salsa

Leif Oldenburg · 29 Jan 2014
Uppdaterad 31 Jan 2014

Hon har startat ett eget konsultföretag, varit SIDA-volontär i Costa Rica, studerat zenmeditation i Indien och representerat Sverige på ett ungdomsmöte i FN i New York. Nu har Anna Björnberg, 26, utsetts till Sveriges främsta student.

klar

Artikellänk är kopierad

– När jag går in för något gör jag det med fullt fokus. Men det är även viktigt att bromsa upp ibland och avsätta tid för reflektion.

Det är talangnätverket Nova 100 som för tolfte året i rad har utsetts landets främsta student.  I år går utmärkelsen till Anna Björnberg på Handelshögskolan i Stockholm.

”Sveriges främsta student ska ha ett engagemang som inspirerar och utvecklar andras vardag. Att vi fått utse Anna till årets vinnare känns därför rakt igenom rätt och oerhört kul”, motiverar Hanna Jüllig, ansvarig för Nova 100.

Anna Björnberg har avslutat alla kurser på Handelshögskolan med utmärkta betyg. I april promoveras hon och kurskamraterna i Stadshuset. Nu har hon börjat arbeta med ledarskapsutveckling på IFL Executive Education som är knutet till Handelshögskolan.

Snart är det dags för en ny New York-resa. I priset ingår nämligen fyra mentorträffar med superentreprenören Lars-Henrik Friis Molin. Den första genomförs i New York.

– Jag har perioder när jag tar det lugnare, försäkrar årets student.

Då kopplar Anna Björnberg bland annat av med resor, löpning, salsadans och meditation.

– Jag går upp klockan fem på morgonen och börjar varje dag med 20 minuters meditation. Det är ett fantastiskt bra sätt att få fokus och ladda batterierna.

klar

Artikellänk är kopierad

Leif Oldenburg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro