ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Armada tar hem Genesis – för tredje gången i rad

Erik Glanell · 23 Jan 2017
Uppdaterad 23 Jan 2017
Adam "Armada" Lindgren är förmodligen världens bästa Peach-spelare och har nu tre Genesis-vinster rad.

Adam "Armada" Lindgren är förmodligen världens bästa Peach-spelare och har nu tre Genesis-vinster rad. Foto: Genesis/Nintendo


Vägen till finalen var inte helt självklar. Men i Genesis-finalen fanns det inget som kunde stoppa svenska Super smash-stjärnan Adam "Armada" Lindgren.

klar

Artikellänk är kopierad

Utan en enda förlust i slutspelet stod Adam ”Armada” Lindgren för en imponerande uppvisning i turneringen Genesis i söndags.

Finalen mot amerikanen Joseph ”Mang0” Marquez spelades i en bäst av fem. Tre kartor och drygt en kvart med absolut glimrande Peach-spel senare var det klart.

Armada visade upp en total dominans på offensiven och vägrade släppa in amerikanen i matchen.

”Jag fick uppleva det här tillsammans med mina bröder, min flickvän och vänner. Genesis har något magiskt över sig”, skriver Armada på Twitter.

Vägen till finalen var inte helt självklar. Trots att Armada vann alla matchen fick han hårt motstånd av amerikanerna S2J och Mew2King.

”Extremt tuff dag. En eloge till S2J som pressade mig till bristningsgränsen”, kommenterade Armada matchen på twitter.

Som om en vinst inte var nog kammade Armada tillsammans med sin bror Andreas ”Android” Lindgren hem dubbelturneringen också.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro