ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Armenteros närmar sig MLS och Portland Timbers

Filip Joelsson · 7 Feb 2018
Uppdaterad 7 Feb 2018

Foto: Getty Images


Samuel Armenteros närmar sig amerikanska MLS. Uppgifter gör gällande att Armenteros kommer att skriva kontrakt med klubben Portland Timbers redan i helgen, skriver amerikanska Metro.

klar

Artikellänk är kopierad

Det är sedan tidigare klart att Samuel Armenteros inte kommer att fortsätta sin karriär i italienska Benevento.

Spekulationerna om vart den svenske anfallaren ska ta vägen har pågått sedan den italienska klubben publicerade en lista över vårsäsongens spelare, där Armenteros namn lyste med sin frånvaro.

Ryktena om nästkommande adress har i huvudsak handlat om en flytt till Kina eller USA. Och nu verkar det som att det är en flytt till den senare som gäller.

Amerikanska Metro uppger att de varit i kontakt med ett flertal källor, som alla säger samma sak. Nämligen att Armenteros kommer att skriva på för Portland Timbers innan veckan är slut.

Armenteros gjorde succé i holländska Heracles Almelo med 19 mål säsongen 2015/16, men fick knappt om speltid efter flytten till Benevento i somras. En eventuell flytt till Portland Timbers ligger väl i linje med klubbens jakt på en målgörare, enligt amerikanska Metro.

klar

Artikellänk är kopierad

Filip Joelsson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro