ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Army of Lovers: "Kinky kong hela kvällen lång"

Karolina Skoglund · 23 Feb 2013
Uppdaterad 23 Feb 2013
Det blev ingen finalplats för skandalomsusade Army of Lovers. Men de hänger inte läpp: "Vi har haft för kul helt enkelt", säger Camilla Henemark.

Det blev ingen finalplats för skandalomsusade Army of Lovers. Men de hänger inte läpp: "Vi har haft för kul helt enkelt", säger Camilla Henemark. Foto: Linnea Svensson Arbab


De kom, de nakenchockade – och de stupade. Historien om det återförenade Army of Lovers blev inte lång. – Jag är stolt över att vi inte kompromissade, säger Camilla Henemark.

klar

Artikellänk är kopierad

Army of Lovers återförening blev inte långvarig. Åtminstone inte i Melodifestivalen. I kväll hamnade de på en sjätteplats och är därmed ute ur tävlingen.

– Det är klart att det hade varit kul att få göra om det men vi har haft otroligt kul här. Och jag är stolt över att vi gjorde vår grej och inte kompromissade. Hade vi försökt att tona ned oss och inte gått vidare hade det varit jobbigt. Nu gjorde vi vår grej och det är jag glad för, säger Camilla Henemark.

Redan innan de gav sig in i tävlingen visste de att det var för en vinst- eller bottenplacering. Inget däremellan.

– Det var mest realistiskt med en åttondeplats, tänkte vi. Men i någon sorts knasvärld skulle vi även kunnat ha gått till final, säger Jean-Pierre Barda.

– Vi glömde bort att det var en tävling någonstans mitt i. Vi har haft för kul helt enkelt, lägger Camilla till.

Om någon trott att Army of Lovers har kommit för att stanna kan de tyvärr bli besvikna. Samarbetet är inte planerat speciellt långt framöver.

– Vi har alla tre saker att göra separat och det kommer vi att fortsätta med. Men det kanske blir punktvis saker med oss tillsammans, vem vet, säger Jean-Pierre. 

– Det blir en lång framtid för oss tre. Vi kommer inte försvinna, sedan får vi se hos terapeuten om vi ska vara ihop eller inte, inflikar Alexander Bard.

Trots sjätteplatsen lovar gruppen att festa ordentligt i kväll.

– Hela kvällen går i Army of Lovers tecken. Det blir kinky kong hela kvällen lång, säger Camilla.

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro